Nici un produs
Pastele fainoase comercializate de Mananci Acasa sunt artizanale, laminate si uscate la 43 de grade.
In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In procesul de productie al pastelor manufacturate ca cele comercializate de Mananci Acasa uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.
Greutate neta | 250 gr |
Mancarea gatita poate contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la comenzi@mananciacasa.ro