Am tocat marunt, marunt, vreo patru fire de ceapa verde din aceea subtire ca o trestie impreuna cu un sfert de ardei gras, rosu si dulce si 5-6 felii de jambon de porc bine uscat. Intr-o tigaie am incins bine o lingura de ulei de masiline presat la rece adus tocmai din Thassos si am adaugat cele de mai sus (plus un pic de piper rosu proaspat macinat in mojar) pe care le-am lasat apoi sa se incinga bine pana cand s-a inmuiat ardeiul iar bucataria era inundata de arome nascatoare de goluri adanci in stomac.

Apoi am stins focul si m-am ocupat de aluat.
Am taiat aluatul de foietaj in fasii si le-am "pictat" cu ketchup

pe care apoi l-am atins cu o lingurita pe toata suprafata fiecarei fasii

Am revenit la tigaie si am asezxat cu grija compozitia din ceapa verde, ardei si jambon pe fiecare fasie

La final am adaugat mozarella rasa

si am pus tava in cuptorul gata incins la 230 grade Celsius pentru 20 minute.
Ce a iesit puteti sa vedeti mai jos

Le-am scos imediat din tava pe o farfurie dar nu au rezistat mult acolo. A ramas totusi o imagine pentru aducere aminte.

Daca va plac preparatele noastre si daca nu aveti timp sa le gatiti singuri puteti sa comandati direct pe site la www.mananciacasa.ro sau telefonic la 031-0050460.

