Biscutii Fragezi cu Portocale si Ciocolata. Fragezi, Delicati, Aromari si Gustosi au toate cele necesare pentru a cuceri inimile celor mici (... sunt parca facuti pentru pachetul de scoala...) si celor mai putin mici dar indragostiti de un desert de calitate.
Am incins cuptorul la 180 grade Celsius si apoi am inceput prin a cantari ingredientele si anume: 300 grame de faina, 225 grame de unt la temperatura camerei, 75 grame de zahar pudra si 50 grame de ciocolata neagra si am ras coaja la o portocala mare pe care am spalat-o foarte bine inainte.
Intr-un bol am amestecat toate cele de mai sus pana cand am obtinut un aluat sfaramicios.
Am intins aluatul pe blautul de lucru cu un sucitor pana cand a ajuns la grosimea uniforma de circa 1 cm si apoi am taiat cu o forma rotunda biscuitii pe care i-am asezat pe tava pe care am pus inainte o hartie de copt.
Am intepat fiecare biscuite de cateva ori cu o furculita si apoi am dat totul la cuptor pentru 15 minute.
Dupa cele 15 minute am scos tava din cuptor si am mutat foaia cu biscutii pe un gratar pentru a se raci. Apoi am presarat din belsug zahar pudra si am ras coaja de la o alta portocala.
Dupa ce -au racit bine am pus la topit ciocolata la bain marine si cand a fost fluida am stropit biscuitii cu ajutorul unui bat pentru miere pentru a obtine linii subtirii si cat de cat uniforme.
Daca va este pofta dar nu aveti timp sa-i pregatiti in casa va asteptam comenzile online la http://bit.ly/2gX03vQ sau telefonic la 031-0050460.