×
Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Biscuiti Fragezi cu Portocala si Ciocolata

In: Retete

Biscutii Fragezi cu Portocale si Ciocolata. Fragezi, Delicati, Aromari si Gustosi au toate cele necesare pentru a cuceri inimile celor mici (... sunt parca facuti pentru pachetul de scoala...) si celor mai putin mici dar indragostiti de un desert de calitate. 

Am incins cuptorul la 180 grade Celsius si apoi am inceput prin a cantari ingredientele si anume: 300 grame de faina, 225 grame de unt la temperatura camerei, 75 grame de zahar pudra si 50 grame de ciocolata neagra si am ras coaja la o portocala mare pe care am spalat-o foarte bine inainte.

biscuiti-fragezi-portocala-ciocolata-ingrediente

Intr-un bol am amestecat toate cele de mai sus pana cand am obtinut un aluat sfaramicios.

biscuiti-fragezi-portocala-ciocolata-aluat

Am intins aluatul pe blautul de lucru cu un sucitor pana cand a ajuns la grosimea uniforma de circa 1 cm si apoi am taiat cu o forma rotunda biscuitii pe care i-am asezat pe tava pe care am pus inainte o hartie de copt.

Am intepat fiecare biscuite de cateva ori cu o furculita si apoi am dat totul la cuptor pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute am scos tava din cuptor si am mutat foaia cu biscutii pe un gratar pentru a se raci. Apoi am presarat din belsug zahar pudra si am ras coaja de la o alta portocala.

biscuiti-fragezi-portocala-ciocolata-tava

Dupa ce -au racit bine am pus la topit ciocolata la bain marine si cand a fost fluida am stropit biscuitii cu ajutorul unui bat pentru miere pentru a obtine linii subtirii si cat de cat uniforme.

biscuiti-fragezi-portocala-ciocolata-servit

Daca va este pofta dar nu aveti timp sa-i pregatiti in casa va asteptam comenzile online la http://bit.ly/2gX03vQ sau telefonic la 031-0050460.

Top