×
Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Pate de Ficat de Casa

In: Retete

Mananca Pate de Ficat de Casa – Sanatos si Gustos la micul dejun.

Pate de ficat preparat numai din ingrediente naturale.

Contine numai: ficat de pui, unt, oua, condimente naturale (sare, piper, salvie, dafin)

Nu contine: conservanti, aditivi sau untura

Reteta de Pate de Ficat de Casa se prepara usor si va asigura un mic de dejun sanatos si delicios.

Ingrediente:

  • 500 de grame de ficat de pui
  • 2 oua
  • 100 grame de unt
  • salvie, piper, sare

Mod de preparare:

Curatati foarte bine ficatul de pui si apoi puneti-l la fiert impreuna cu foile de dafin, salvia si cateva boabe de piper

Intre timp fierbeti bine cele doua oua astfel incat galbenusurile sa fie tari.

Ficatul va fi gata in circa 30 minute. Scoteti-l din apa in care a fiert, inlaturati foile de dafin, salvia si piperul si lasati-l sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit puneti ficatul impreuna cu galbenurile fierte si cu 100 grame de unt moale intr-un robot de bucatarie si mixati pana cand obtineti un amestec fin. Adaugati sare dupa gust si mixati pana cand obtineti gustul dorit.

Ati obtinut un Pate de Ficat de casa delicios pe care il puteti pastra la frigider pentru 3-4 zile.

Daca va este pofta dar nu aveti timp puteti sa comandati AICI Pate de Ficat de Casa de la Mananci Acasa

Pate de Ficat Mananci Acasa

Top