×
Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Pilaf de Miel cu Stafide si Migdale

In: Retete

Incearca bunatati din bucataria orientala la www.mananciacasa.ro. Preparate delicioase pe care le gatim special pentru tine in asa fel incat sa te eliberezi de grija gatitului si in acelasi timp sa mananci sanatos si gustos la tine acasa.

Poti Comanda Pilaf de Miel cu Stafide si Migdale sau alte feluri de mancare gatita dupa retete traditionale sau moderne din bucatariile lumii.

Ingrediente:

  • 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete
  • 300 g orez
  • 3 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 100 g stafide
  • 100 g migdale prajite
  • o legatura de marar
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare:

  • Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute.
  • Adauga orezul si continua calirea, pana cand orezul devine auriu.
  • Adauga bulionul si, imediat ce mancarea incepe sa fiarba din nou, adauga apa sau zeama de carne, cat sa acopere orezul, plus un deget peste.
  • Fierbe mancarea la foc mic, amestecand din cand in cand, foarte usor, ca sa nu se sfarame orezul.
  • Spala stafidele si toaca migdalele prajite.
  • Cand mancarea este gata, adauga stafidele si migdalele. Amesteca usor si lasa mancarea 10 minute la cald, acoperita.
  • Inainte de a servi (fierbinte), adauga marar din belsug.

Daca iti este pofta dar nu ai timp sa gatesti poti sa comanzi AICI  Pilaf de Miel cu Stafide si Migdale

Top