×
Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Scoici in Sos de Vin cu Usturoi

In: Retete

Din dor de Mare si de Vacanta cu toate aromele si gusturile ei am gatit Scoici in Sos de Vin cu Usturoi. Si ne-am gandit la toti cei care iubesc marea si Vama si scoicile si vinul alb rece :). Bucurati-va de povestea in imaginii a verii ce a trecut si a celei ce va sa vina si incercati Reteta de Scoici in Sos de Vin cu Usturoi.

Este un fel de mancare extraordinar de gustos si foarte sanatos. Se prepara usor si repede si trebuie sa va asigurati ca aveti destul vin alb rece la frigider.

Neaparat incepeti prin a coace felii multe de paine, noi folosiim franzela, pe plita, si sa le ungeti din belsig cu Ulei de Masline cu Usturoi, Sare si Busuioc Uscat.

Am curatat un catel de usturoi asa mai marisor, 3 rosii pe care le-am curatat de seminte, am spalat 3 legaturi mari de patrunjel si un ardei iute rosu. Am deschis o sticla de vin alb sec si am umplut un pahar de vreo 150 ml.

Cu toate cele pregatite am purces la treaba.

Am pus 4 linguri de ulei de masline intr-un wok si am adaugat imedit usturoiul zdrobit si ardeiul iute curatat de seminte si taiat subtire. Le-am tinit la foc moale si am amestec tot timpul pentru a ma asigura ca nu se arde usturoiul.

  

Cand usturoiul a inceput sa se ingalbeneasca am adaugat rosiile taiate cubulete si am dat focul mare. Am amestecat totul si am lasat pe foc vreo 3-4 minute pana cand rosiile s-au patruns.

  

Apoi am adaugat scoicile fara cochilii pe care le dezghetasem inainte si am lasat totul cam 2 minute la foc rapid.

  

Am adaugat paharul de vin si dupa 3-4 minute patrunjelul forte bine tocat.

  

Am lasat totul pe foc inca 3 minute si apoi am stins focul si am acoperit wok-ul cu un capac.

  

Le-am lasat asa pret de cateva minute pana cand am aranjat masa si apoi le-am servit painea coapta unsa cu ulei si usturoi si un pahar de vin alb aburit...

Ceea ce va dorim si Dvs. ...

Stiti unde ne gasiti atunci cand va este pofta de ceva bun - la telefon 031-0050460 sau online la www.mananciacasa.ro

Top