×
Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Apple Crumble

In: Retete

Apple Crumble este un desert gust si usor care arata atat de bine incat este excelent pentru a fi servit musafirilor la orice fel de petrecere.

Am folosit 6 mere de dimensiune medie spre mica, 100 grame de unt, 4 linguri de zahar brun nerafinat, 6 linguri de ovaz, 2 lingurite de scortisoara macinata, 2 linguri de musli cu fructe, o mana de nuci si coaja de la o portocala.

Pentru topping a scos de la rece o cutie de 200 grame de creme fresh si 60 ml de sirop de zahar cu vanilie

Am taiat merele cubulete cat mai mici si le-am pus la calit intr-o tigaie in care am topit untul. Deasupra am adaugat zaharul brun, scortisoara si coaja de la o portocala

  

Am dat focul mic si am amestec permanent pana cand zaharul s-a caramelizat iar apoi am adaugat ovazul, musli si nucile.

  

Am continuat sa amestec cu grija inaca vreo 5-6 minute panac merele au fost patrunse dar fara sa se inmoaie si am luat cratita de pe foc. Am impartit compozitia in vase mici de ceramica si le-am dat la cuptprul incins la 200 grade Celsius pentru circa 30 minute. 

Apoi am scos vasele din cuptor si le-am lasat sa se raceasca.

  

Sunt perfecte pentru a fi consumate calde cu o cupa de inghetata de vanilie sau reci cum am facut noi cu crema de vanilie.

Pentru ca era tarziu am pus vasele de ceramica in frigider si le-am pastrat pentru a doua zi.

  

Le-am scos din vasele in care au fost coapte si le-am servit cu crema de vanilie obtinuta prin mixarea a 200 grame de creme fresh cu 60 ml de sirop de zahar cu vanilie.

Va este pofta de Apple Crumble si nu aveti timp sa-l preparati singuri? Puteti comanda online cu Click AICI  sau telefonic la 031-0050460.

Top